Platium Travels

PENTRU CUMPARATORI, TOTUL ESTE GRATIS! NU PLATITI COMISION, NU PLATITI NIMIC! - CELE MAI BUNE OFERTE!

Posted on Ian 28 2014 by Tiu Iulian

 

Va punem la dispozitie o baza de date cu oferte imobiliare ce insumeaza peste 10.000 de apartamente, 3000 de case, vile, 6000 de terenuri, precum si o gama diversa de oferte de birouri, spatii comerciale si industriale, oportunitati de afaceri (ferme, fabrici, hoteluri, restaurante, etc).

Fiecare oferta din baza de date este identificata printr-o serie de parametri care usureaza cautarea in baza de date (ex. localizare, an constructie, tip constructiv, pret, caracteristici generale) fiind insotita in acelasi timp de o serie de detalii edificatoare, precum si fotografii sau schite, din care Dvs. puteti sa va faceti o imagine despre respectiva proprietate.

Un consilier imobiliar se va ocupa special de cererea Dvs., o va analiza cererea si va intocmi o lista de oferte ce intrunesc conditiile Dvs. Va insotim la vizionari si va oferim asistenta in negocierea pretului, iar in momentul in care v-ati hotarat in privinta unei anumite oferte, juristii firmei vor analiza pentru Dvs. actele de proprietate, pentru a va garanta siguranta tranzactiei.

Leave a comment